10.02.22

Så var det det där med motivation :S Idag har jag haft hela dagen på mig att läsa och producera en fråga till seminariet imorn. Ja, jag var en sväng förbi majorna och hämtade en bok jag lånat ut till en klasskompis så jag var till och med uppe tidigt. När jag kom hem, ganska mkt senare än planerat på grund av att man inte kan hantera snö här nere, så var det dags för lite lunch tänkte jag. Pyttipanna med rödbetor :)
Någonstans inom mig tänkte jag väl att med lite mat i magen så kommer jag kunna plugga mycket bättre men det var nog bara lur. Jag har ungefär läst 50 sidor, sovit 40 minuter, kollat fb resten av tiden. Jag blir tokig på mig själv!!!

Och nu då, jag ska snart till gymet så när jag skrivit färdigt här är det dags att packa och dra men varför väljer jag att uppdatera bloggen när jag borde läsa?? Jag måste skärpa mig alltså.
Kanske borde skapa några regler för mig själv som typ: du får bara sitta vid datorn max 10 min sedan måste du läsa i minst en timme. Man kan ju hoppas att jag sen har sån självdisciplin att följa det!

Självdisciplin är ju också något som jag behöver jobba på kan jag ju säga. Det gick väldigt bra ett tag men sen så gick det käpprätt åt helvete igen. Någon som har tips på hur man ska göra för att hitta den igen? Tänkte att nu när jag ska komma igång med träningen så kanske den kommer av sig självt.

Idag är det i alla fall army training på schemat igen, vi vet ju hur det gick sist. Jag blev sjuk i över en vecka. Det var ju i och för sig för att jag hade ett virus i kroppen innan men ändå, ser ändå fram emot det med skräckblandad förtjusning..
Speciellt eftersom jag har grym träningsvärk ifrån bodypumpen igår, vi får väl se hur det slutar!






Detta skulle ju självklart ut innan passet men satt och letade efter en låt som jag inte hittade och då blev det lite ont om tid..
Sitter nu hemma och har pluggat färdigt, skrivit min fråga tills imorn.
Är ganska trött så blir nog att slå på tv:n för första gången idag och sen somna till den!
Träningen satt gött som en smäck men känner redan att träningsvärken från tidigare bättrats på, jag tänker köra på det mottot att om man tränar ständigt så får man ingen träningsvärk :P

Lokaltrafiken kan ju förresten ta sig någonstans! Höll på att missa passet och det hade jag ingen lust med må jag säga. Var inne innanför dörrarna på sportlife när det var en minut kvar så på med skorna, fyll vattenflaskan och rusa uppför trapporna och sen var det bara att köra. Imorn blir det kanske spinning core med gossisarna Linn och Hamid!

Peace out!


ps. Min egen stjärna Martina fyller år imorn/idag också. Jag skickar nog ett grattismess nu och ringer henne imorn. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0