10.06.28

så var man hemma ifrån allt ståhej. midsommar är faktiskt min favorit högtid på året. bättre än jul! dumt är bara att när jag vaknade i morse, runt 6, så kände jag att febern var på topp och hostan ville inte ge med sig. eftersom jag verkligen inte gillar att sjukskriva mig, jag skäms alltid när jag gör det, så väntade jag till 9 för jag ville se om det blivit bättre. men det blev det inte. har fortfarande lika hög feber och hostar fortfarande så jag nästan spyr. så just nu är jag inte så pepp på att skriva om min helg. även om den varit fantastisk.

nu ska jag gå och få något i magen sen ska jag försöka ringa Linn som idag opererar sig.

10.06.25

Ikväll är det en sån kväll där Melissa Horn är nödvändig. hon är liksom som honung för själen. jag bara måste se henne när hon kommer hit till gbg. ska bara hitta någon att gå med.
jag ska sova snart, eller jag ska sätta på en film att somna till, blir nog att sova sittandes ikväll också för att inte hostan ska ta död på mig.
imorn ska jag springa ner till hemköp och inhandla köttbullar i massor och sedan hem för att steka dom och sen till jobbet för att äta dom. jag och George bytte pass så jag slutar 18 imorn. inte helt fel! men jag har en hel del att packa och fixa innan jag drar uppåt.
jag har idag köpt mig en Iphone, ett impulsköp som under dagen gett mig ett antal små panikattacker men jag är nöjd med det.
jag funderar på att börja med måltidsersättning. vet inte, har ju alltid varit emot allt sånt men just nu går det bara åt ett håll med min kropp. men så ska jag snart ha mens och sen så är jag sjuk och kan inte träna. vi får se. jag skulle bara vilja komma tillbaka till normala mått.

jag är lite i obalans, mitt hem, mitt liv - allt. men det känns ändå bra på något sätt!

10.06.24

min tidsuppfattning är rubbad. jag vet inte längre vilken dag det är, vad som är sent på ett dygn eller hur lång tid det är kvar av mitt sommarlov. kanske beror det på att jag jobbar lite hipp som happ, går och lägger mig lite hipp som happ och att mitt sommarlov kanske började någon gång i mitten av april.
jag är sjuk, och ynklig. har ont i halsen, febern är borta men hostan har tagit över. jag vet inte vilket som är bäst faktiskt. 2 dagar kvar att jobba sen är jag ledig i 2 dagar och kan sova ut och vila mig. NOOT! jag ska upp tidigt och sätta mig mot ett tåg till metropolen töreboda. när man stiger av i töreboda kan man tro att man inte kan komma längre bort från civilisationen men ack så fel man har då. min slutdestination är nämligen den lilla byn Halna med ca 370 invånare. det är där jag i över 10 års tid har spenderat de flesta av mina midsomrar. och så blir det även i år. metrologen säger att det ska bli regn men det tror jag inte på. jag tar med mig min kort klänning och ber till gudarna att molnen ska hålla sig borta. självklart, som den mogna unga kvinna jag är, tar jag med mig en lite varmare utstyrsel just in case. vi får förresten se om den får plats, jag känner på mig att mitt bagage kommer väg en hel del. tack vare att jag är världens bästa storasyster.

nu ska jag gå och hämta mig en avokado, för det är jag sugen på!

ps. fick även besked idag om att ytterligare 15 hp är inkasserade. Thank you very much!

10.06.22

hur kommer det sig att jag blir sjuk? jag har ont i min hals.. igen. den känns som sandpapper... igen. det blir till att knapra bafucin.

idag fick jag 2 saker på posten. en film av världens bästa mamma för att pigga upp mig i min ensamhet. sedan den mobil jag köpt på tradera. det är den lilla söta som jag velat ha i ett antal år nu. ja den har funnits i ett antal år och den är inte helt i det nyaste laget men jag gillar den. äntligen en vikbar igen. love it! jag ska bara komma på hur man gör om man vill kopiera simkontakterna till telefonen, det verkar vara omöjligt. i värsta fall får jag väl sitta en eftermiddag med att skriva ner numrena för hand. tidsfördriv liksom.

nu ska jag sova för att imorn vakna med en perfekt fungerande hals och gå och möta my lovah - Jonathan. prins Jonathan.

10.06.21

drömmer sjuka och verkliga drömmar, umgås med dom finaste av vänner, dagdrömmer om framtiden, tränar och kompsenserar det med en öl efter jobbet, lever och filosoferar över hur underbart det är att få leva. det är vad jag gör just nu. mitt liv känns lite som i en film och jag känner inte alls som Klara Zimmergren, att singellivet är som ett enda långt marathon. inte ikväll och inte inatt. nästa vecka är jag i stort sett ledig, ska bara jobba midsommarafton. hade så gärna velat vara med och äta kalla nypotatisar med äggsås klockan 3 på morgonen för att sedan cykla hem med syster på två ihopsvetsade cyklar. men kanske är detta början på en ny midsommarera för mig. kanske är det slut på 3-dagars-fylla-festandet i halna. vem vet! jobba till 23.30 hoppas jag ju dock inte är någon ny tradition.
vi ska ha midsommarbuffé på jobbet men jag är besviken. först när jag hörde det så blev jag överförtjust och tänkte att kanske är midsommarn räddad men eftersom det är knytkalas får folk ta med sig vad som vill och just nu så är det typ sill, gräddfil och köttbullar som är matigt. varav jag själv står för köttbullarna. annars är det folk som har skrivit att dom tar med glass, cola typ. jag vill ha Karins äggsås, Cillas tunnbrödsrullar, Bittans stenkaka (ja tro det eller ej, jag vill ha den). jag vill att Daniel tar fram gitarren framåt midnatt och alla sjunger med för glatta livet, tondöva eller ej. åh vad jag vill det! jag vill inte sitta instängd i ett mörkt hus med ett ögonbryn och skrämma halvfulla människor. kan man få slippa?
nej, inte vara bitter. fast det tyckte jag i och för sig inte att jag var, mer längtansfull efter denna underbara och kanske helt meningslösa tradition. ändå är det den tradition som jag firat år ut och år in på nästan samma sätt, nästan samma människor men tröttnar aldrig. jag är glad att jag får vara ledig på midsommardagen och spendera den tillsammans med människor som jag inte träffat på länge, dels Johanna och Emil som varit i USA och rest och även min Patrik :) att syskonen är där gör ju inte saken värre, mina alltså!
såg förresten bilder från en fest som både mina småsyskon var på, jag önskade att jag var med. kanske inte fullt ut men jag saknar er nåt så gruvligt och jag vill också vara med och ha roligt. skulle vilja vara med bara för att få vara den där äldre, erfarna och coola storasystern. har oftast bara varit den yngre stupfulla som mamma får sitta på toaletten med tills morgonen gryr och hon fått ur sig all alkohol.

dags att sova för jag ska upp tidigt!

ps. jag är så fulll av beundran. Mia Skäringer är min förebild. det tåls att säga igen, och igen och igen.

10.06.20

Jag måste byta om, jag måste packa, jag måste äta frukost. det är vad som ska göras innan jobbet idag. och detta ska jag hinna på ungefär 30 min. kanske bäst att sätta igång. det jag egentligen ville klargöra är att jag behöver DISKA. jag måste DISKA. detta är inte okej. men så är det enda gången jag inte diskat direkt efter att jag ätit.
ska iväg och träna snart, det är därför jag måste packa och sånt. hade egentligen tänkt att strunta i det idag för jag är trött och har träningsvärk. men så har sportlife den policyn att man måste avboka sig senast 2 timmar innan passet börjar så jag får väl asa mig dit. kom igen lina kom igen!!

imorgon ska jag åter igen iväg till långströmsgatan för att leka med mina favorit... ja vad ska man kalla dom. dom är Gustavs (mitt ex) kusiner. dom brukar kalla mig deras kusin också så vi kör väl på det! jag ska åka dit och äta frukost med dom sen ska vi leka i parken tills Roland kommer hem. då ska jag hjälpa honom att flyttstäda ur hans gamla lägenhet.

nej nu kallar plikterna. jag ska återigen släpa på en tung ryggsäck men träningskläder hela dagen. jaja!

10.06.17

Jag vet att jag har varit dålig, enligt vissa, på att uppdatera här de sista dagarna. men det är bara positivt enligt mig. jag har haft fullt upp. jag har inte bara legat i min säng dag ut och dag in utan faktiskt umgåtts med människor. tränat, jobbat och roat mig på alla möjliga sätt. igår till exempel var jag och jonathan <3 först och åt lunch sen gick vi hela kvällen på liseberg. åkte mestadels såna karuseller som man vanligtvis inte åker. typ som kaninresan och parisehjulet. vilken i övrigt är den läskigaste karusellen på hela liseberg. höjdskräcken gör sig till känna med åldern.
vi asvlutade kvällen på hemköp och jag fick äntligen träffa Joakim också. väldigt trevligt.

nog om det som varit, jag måste berätta om det lite lustiga som hände idag på jobbet. jag hade utepass ( vilket innebär att man går ut ifrån hotellet och går omkring lite mer bland gästerna nere på området. inte så långt utan mest runt den nyöppnade gastenbaren. jag satt där nere och socialiserade mig som jag alltid gör, bjuder på alldeles färska maskar och gräshoppor. egengjorda såklart. ofta sitter det väldigt blandat med människor där och ibland även någon av det fagrare slaget. just idag satt det en fager människa av det manliga könet vid ett bord med lite äldre herrar så jag slog mig ner vid dom. vi hade det trevligt och så försvann helt plötsligt han den fagre så jag frågade lite om honom. vad han hette osv. Andreas hette han tydligen och jag fick även reda på att han var gift, det visade det sig sedan att han inte var. hans kollegor frågade när jag slutade och jag svarade 9. tro på fan så sitter Andreas på gastenbaren när jag slutar kl 9. hans kollergor hade tydligen sagt till honom att jag ville träffa honom där då. så jag slog mig ner, denna gången som mig själv ist för mitt alter ego Estelle. trevligt värre och nu ska vi nog ta en fika nästa vecka. JAG GILLAR DET. man måste våga lite här i livet!!!

fick även reda på en mindre lustig sak. en av mina kollegor bröt fingret idag när jag slutat. jag skickar mina tankar till honom ikväll.

nej nu blir det nog en film att somna till. ska upp och fika med Manne imorn och sen hem till Roland och barn för att vara barnvakt. det ska bli så kul. jag längtar efter dom nu för har inte träffat dom sen min födelsedag.

toodaloo mother fuckers.

10.06.13

ikväll händer det som jag sett fram emot i helgen. vi ska hem till jonathan och ha det mysigt. spel, skaldjur, ost kex you name it. det kommer bli fierce. men det bästa är att jag redan nu ser fram emot nästa vecka.

10.06.11

jag är så trött, jag ska ta mig en liten powernap innan det är dags att klä om till något annat. jag ska nämligen på bio ikväll, med sandra. vi ska se SATC 2. jag har inga förväntningar alls och tycker mest det är skönt med sällskap en fredagkväll som denna.
jag sandra och jonathan har ju varit på universeum idag, jag älskar att spendera tid med dessa människor. det krampar alltid sådär underbart av skratt då. vi är rätt tokiga, men det är just det jag gillar. jag och jonathan gjorde till exempel ett strålande jobb som väderuppläsare, vad vi inte visste var att detta sedan visades på tv utanför. ahahhaah vi sprang därifrån så fort vi kunde och sen visade vi oss inte på ett bra dag. det var inte direkt barnvänligt och innehöll vissa inslag av förbjudna ord och även lite kroppsdelar som man kanske inte ska ta på sådär offentligt. men det är bara spänning i vardagen. det finns även lögndetektortest och jag misslyckas varenda gång.
efter universeum blev det mat och sen lite karusellåkande. vi åkte dels kållerado och oturligt nog tappade jag i min tidning i vattnet, men duktig som jag var sa jag till om det. det kan ju bli stopp i systemet!
jonathan började jobba så jag och sandra drog till backaplan och handlade. jag köpte skor :) och lite nya underkläder, man måste få unna sig ibland. jag hoppas att regnet håller upp så jag kan ha på mig mina inköp till bion. ja skorna då!

jag drömde väldigt konstigt inatt, jag och en kompis, emanuele heter han. som jag känner från när han bodde i mariestad var på någon slags fest där han kände en massa människor. när allt var slut så frågade han om jag ville med på frukost/brunch dagen efter. det ville jag gärna så det bestämde vi. det konstiga kommer när vi var påväg hem. jag tror vi satt i en taxi, han tar av sig sina skor och säger: jag ska aldrig mer använda margarin. han menade på att man lika bra kunde ta fotsvett.
hahaha det roliga var att när jag vaknade trodde jag ett tag att det var sant. men insåg sen ganska snabbt att jag inte spenderat kvällen innan på en flashig bar utan hemma i min säng.

dags att sätta på en film, eller ett avsnitt av rederiet, och somna lite.

10.06.10

jag hade egentligen tänkt att blogga innan klockan blev nästa dag så därför får detta inlägg den rubriken den får.
idag har inte gått i samma spår som igår, idag har jag ätit lunch på stan, själv dock, men sen fikade jag med mattz och tim i fleera timmar. sen så tränade jag och sen pratade jag med Johanna ett bra tag. titta jag är en social människa, inte en enstöring som glömt hur hennes röst låter. det är tur att jag sjunger på pass mkt som jag gör, annars hade jag nog faktiskt glömt av den ibland.

träningen var helt underbar, idag var det afropowerdance på schemat. jag hade inte hunnit med att äta nåt innan träningen, förutom lunch/frukost, så hade lite ont i magen när vi drog igång. trodde att det skulle bli ett riktigt segt pass men så satte andra andningen igång och efter det kunde jag inte få nog. det är så sjukt kul att dansa, jag glömmer av det till och från. jag älskar när kroppen är sådär svettig att den glänser, armar som ben. i slutet av klasserna drar instruktörerna alltid ner ljuset så att man ska kunna bara ge sig hän och verkligen inte tänka på hur man ser ut. jag gillar det! när håret blir sådär blött så det ser ut som man har duschat, då är jag nöjd. då kan jag med gott samvete stå i duschen länge och sedan krypa ner i min säng.
dock får jag alltid blåsor under fötterna av afro, man dansar ju barfota och jag går nog inte tillräckligt ofta för att mina fötter ska vänja sig vid det. det blev till och med en blodblåsa under min vänstra stortå, sånt gillar jag inte riktigt. får sätta på ett compeed och hoppas det försvinner.

imorn är jag ledig, igen, men då ska jag till Universeum med mina bästaste ponanisar. det kommer nog bli universeum några gånger i månaden, i alla fall om Jonathan får bestämma. jag säger inte emot för jag ska banne mig klara av att gå på den där linan som finns där. det får bli mitt mål i sommar.
förutom det borde jag verkligen tvätta, råkade visst strunt i min tvätttid i morse, hoppsan. har verkligen inga rena träningskläder, jag har fått börja gå in på shortsen, vilket jag i och för sig alltid brukar ha när jag dansar men det är nog lite extremt att bara gyma i dom. alltså måste jag tvätta imorn. och tvätta på en fredagskväll, det gör väl alla? i alla fall jag. om jag inte får något bättre erbjudande men det kan jag ju knappast tänka mig. tvättning är liksom svårt att knäcka. men vi får se.

Bobbyluring var förresten påväg till Åmål så det blev ingen bio, men nästa vecka! då banne mig ska det ses bio så det skvätter om det.

nu är klockan mycket, jag måste hoppa på spikmattan och sen slumra.

ps. idag vaknade jag av mig själv kl 08.32. blev så glad så jag bestämde mig för att sova vidare till 11. men ändå, mina sömnrutiner går åt rätt håll. träningen är på G. bara maten kvar!

10.06.09

detta är inte okej! att spendera sin lediga dag hemma själv framför datorn mestadels. visst jag var och träna i morse och pratade då faktiskt med en människa men där tog det stopp. jag är en social varelse och klarar inte av för mycket ensamtid. jag är ledig fram tills lördag och jag fasar för att resterande dagar ska vara likadana. jag pallar inte...
jag har vänner, det har jag, men dom är upptagna på sitt håll. vissa hälsar på hemma i våra hemtrakter, andra dricker öl med sin kombo medans några tvättar. det är en salig blandning så att säga och mitt i allt sitter jag. datorn går på högvarv och idag har jag sett två filmer och ett avsnitt av Glee.
imorn tänker jag inte, jag tänker bara inte, sitta hemma. jag ska ut, bort, iväg. tvätta vet jag i alla fall att jag ska göra men sen ska jag inhandla mina joggingskor också. om mattz inte är för bakis ska vi fika. sen ringer jag nog Bobby och drar med honom på bio. det går inte så värst många bra men vad fan. ibland ska man väl se en dålig film också. sysselsättning på hög nivå!

igår kunde jag som vanligt inte sova men någonstans i huvudet ekade det att jag brukar bli sömnig av att ligga på spikmattan, då jag lade mig på den ett litet tag. vaknade efter ca 2 timmar med vääldigt ont, men jag somnade ju och det var det som var meningen. så när jag skrivit färdigt här blir det nog den igen.

nu var jag nog färdig.

10.06.08

ligger i sängen, borde verkligen äta något. ska göra det också men det är segt. är inte hungrig egentligen. har läst igenom ungefär hela Mia Skäringers blogg på mama.nu och jag beundrar den kvinnan. när kerstin var här så sa hon att vi var lika, om så är fallet så är jag själaglad. jag tror dock att hon är modigare än mig, men det kommer. vänta bara.

jag har börjat föra in lite rutin i vardagen, träning. det är en av de punkter som jag ska försöka få iordning på. sen har vi sömn och mat. ganska viktiga punkter i vardagen. ska försöka somna innan 12 idag. det är mitt mål i alla fall.
jag ska träna klockan 11.30 imorn med Emma och Malena från jobbet, bra bra.

tänkte på en sak, kommer ni ihåg den där leken när man var liten. den när man höll i ett typ grässtrå och sen frågade man kompisen: kyckling tupp eller höna? efter kompisen svarat så drog man längs strået för att se resultatet. grejen är bara att det spelade ingen roll vad man än svarade för man fick alltid fel. det är den som drar som bestämmer reglerna och enligt reglerna förlorade man alltid. vad man än sa, sa man fel.
jag säger alltid fel, fortfarande. men det är nog för jag väljer oftast att spela efter andras regler.


http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is - jag blir lika kär varje gång

10.06.07

förundras över vuxna människor, att vara falsk, att inte ha något eget liv och därför tvingas prata om andras. detta tycks också vara en sak som är typiskt tjejer. varför? ligger det i vår natur att vara bitterfittor? det vore väl bra tråkigt i såna fall.
tacka vet jag det fria valet. valet att göra precis vad man vill, umgås med vilka man vill, se ut hur man vill och ligga med vem man vill. att man kan acceptera att alla människor är olika och respektera dom för det. att kunna glädjas åt andra.
intriger är något som alltid kommer att finnas men man kan välja att ta del av det eller att inte göra det. ibland är det oundvikligt, trust me i've been there. men i vissa tillfällen kan man välja att ställa sig över det och inte vara delaktig. det gör jag!
jag tänker inte censurera mig, eller min personlighet, jag har låtit folk sätta sig på mig förr och det trycker en bara längre och längre ner mot marken. en vis man sa en gång och såna människor är som ångvältsförare, dom kör över en om och om igen tills man är alldeles platt. för att få ett slut på det så finns det bara en sak att göra och det är att gång på gång ställa sig upp. inte väja utan våga stå pall.

jag har en tanke om att alla människor innerst inne vill väl med sina handlingar och det kommer jag fortsätta tro, eller i alla fall hoppas.

eh

jag går upp och städar imorn. jag lovar! och sen ska Doktor Jonathan ta sig en koll. vi ser fram emot det.

10.06.05

jag är sliten. jag erkänner det. nedanför mitt fönster har dom fest, puben är öppen. jag är inte sugen på att gå ner. blir jobb imorn med, och sen efter det är det dags för sista stöten. the final countdown. Samantha, Carrie, Charlotte och Miranda (gissa vem jag är) ska göra egna strawberry daiquiris hemma hos mig och sen är det kaninfest som gäller. inte-säga-nej-kväll, det kommer bli galet.
MEN... vi ska vara här hemma hos mig och just nu ser det ut som ett bombnedslag. på riktigt. jag måste därför genast sluta skriva här och börja städa.

tack och hej

AAAAAAAH

NU ÄR DEN DÄR JÄVLA SKITEN KLAR. DÅLIGT SOM SATAN OCH CAMELTOE KOMMER NOG ATT FÅ SIG ETT SKRATT MEN JAG ÄR KLAR. FINISHED gatsh valmis tamamlanmış έτοιμος جاهز

NU HAR JAG SOMMARLOV

10.06.02 (andra upplagan)

det har liksom blivit lite av en vana den sista tiden att blogga på natten och därav lite skevt med datumen och så. vi ska försöka sluta med det.
har en halvtimme på mig då att knåpa ihop detta inlägg, känns som det kommer funka, med marginal.
så fort som jag skrivit färdigt här ska jag kasta mig ner i sista delen av fråga 1 och skriva klart den. och sen innan jobbet imorn ska även fråga 4 bli svarad på, har lite ångest inför den men daniel på jobbet hade nog lite grejer som kunde hjälpa mig där. vi hoppas på det. annars är det bara att ordbajsa som gäller för det är ungefär det enda jag orkar med. bara att jag vet att det är cameltoe som har skrivit frågehelvetet gör mig irriterad. men vi rabblar lite mantran så ska nog även det lösa sig.

i morse verkade det som om hela dagen skulle bli skit, missade dels M2:ans redovisning av text&sång som jag sett fram emot väldigt länge, plus att jag missade det tentasnack som min klass hade. fick lugna ner mig med det nyutkomna gleeavsnittet, vet dock inte om jag hann se klart hela. sen begav jag mig iväg till jobbet och det blev stressig må jag säga. jag glömmer varje gång att dom just nu bygger om så att 3:an får ta en annan väg. höll på att bli försenad och fick spring efter några vagnar så när jag väl kom fram ville inte sminket sätta sig ordentligt tack vare eftersvettningar..

har haft en väldigt trevlig och mysig dag på jobbet, mycket tack vare min veckokärlek. jag fick choklad tillsammans med ett fint kort med en dikt i, en massa komplimanger, massage och ett glas vatten då och då. tror inte jag blivit så ompysslad någonsin på en och samma dag. man blir glad och på lördag ska jag hitta på något riktigt fint till micke, my love.

nej nu måste jag ta tag i denna kväll/natt. nu jävlar är det slutspurt lina. sista krafttaget, nästan.

10.06.02

62% gjorda av tentan och ikväll är det allt som blir gjort också. nu ska jag lägga mig ner och njuta av det nya avsnittet av Glee, och imorn kommer ännu ett nytt. underbart!
jag har också bestämt mig för att åka på musikalläger. det kommer bli underbart och väldigt inspirerande tror jag. ska bara få tummen ur och anmäla mig också.

http://www.kulturplattformen.se/kulturvast_templates/Kultur_ArticlePage.aspx?id=50493

där har ni länken till lägret om ni är sugna :)

för övrigt är jag som en berg-och-dal-bana men det är jag ganska van vid.

jag är trött, och jag gillart!



- tack för att du visar att du bryr dig men jag är nog inte riktigt redo än, frågan är om jag någonsin blir det -

37.8% klart

av tentan. det kommer nog att gå detta ändå. för övrigt fyllde jag 7700 dagar igår. grattis kära lina

10.06.01

och så var det juni. helt sjuk vad det går fort. om 3 dagar börjar mitt sommarlov, trodde nästan inte jag skulle säga så igen men så är det. nu är det ett faktum. det ska bli så oändligt skönt! frihet, jag kan riktigt lukta mig till det.
denna sommaren kommer att bli bra.

men. . . innan jag tar sommarlov, vilket jag egentligen redan gjort men det låtsas vi inte om, ska jag bli klar med min hemtenta. har i nuläget ungefär bara 23 000 tecken kvar men jag har faktiskt blivit lugnare. jag har liksom kommit igång och den frågan jag skriver på nu är faktiskt väldigt intressant. diskrimineringsteorier. det gillas.
jag ska försöka skriva klart den frågan ikväll innan jag somnar. vill helst inte somna 4 som igår så ska sätta lite fart nu.

jag har många fina människor omkring mig, nya som gamla vänner. jag förundras över förmågan att hitta personer i ens liv som får en att må sådär sjukt bra. det finns ett fåtal som kan vända min dag på ett kick. bara genom ett sms eller ett ord så kan jag gå ifrån tråkig och nere till att skratta tills jag får kramp i magen om och om igen. att det finns såna personer är magiskt.
helst vill jag ha dom personerna i min närhet hela tiden men på ett sätt är det kanske bra att inte ha det. dom stunderna när vi väl ses blir så mycket mer värda då. jag liksom längtar.

en liten längtan finns också till nästa termin, men jag lägger ingen värdering i det. för jag behöver inte ha min framtid utstakad och skriven i sten. det gör ingenting om det är lite suddigt i kanterna, för man överlever det ändå. livet fungerar så, på något sätt tror jag att varje persons väg redan finns utstakad och skriven i stjärnorna men det är inte meningen att vi ska veta om den. om man redan vet slutet, vad är det då för mening att ta reda på innehållet?



Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. - Gandhi

RSS 2.0