10.06.17

Jag vet att jag har varit dålig, enligt vissa, på att uppdatera här de sista dagarna. men det är bara positivt enligt mig. jag har haft fullt upp. jag har inte bara legat i min säng dag ut och dag in utan faktiskt umgåtts med människor. tränat, jobbat och roat mig på alla möjliga sätt. igår till exempel var jag och jonathan <3 först och åt lunch sen gick vi hela kvällen på liseberg. åkte mestadels såna karuseller som man vanligtvis inte åker. typ som kaninresan och parisehjulet. vilken i övrigt är den läskigaste karusellen på hela liseberg. höjdskräcken gör sig till känna med åldern.
vi asvlutade kvällen på hemköp och jag fick äntligen träffa Joakim också. väldigt trevligt.

nog om det som varit, jag måste berätta om det lite lustiga som hände idag på jobbet. jag hade utepass ( vilket innebär att man går ut ifrån hotellet och går omkring lite mer bland gästerna nere på området. inte så långt utan mest runt den nyöppnade gastenbaren. jag satt där nere och socialiserade mig som jag alltid gör, bjuder på alldeles färska maskar och gräshoppor. egengjorda såklart. ofta sitter det väldigt blandat med människor där och ibland även någon av det fagrare slaget. just idag satt det en fager människa av det manliga könet vid ett bord med lite äldre herrar så jag slog mig ner vid dom. vi hade det trevligt och så försvann helt plötsligt han den fagre så jag frågade lite om honom. vad han hette osv. Andreas hette han tydligen och jag fick även reda på att han var gift, det visade det sig sedan att han inte var. hans kollegor frågade när jag slutade och jag svarade 9. tro på fan så sitter Andreas på gastenbaren när jag slutar kl 9. hans kollergor hade tydligen sagt till honom att jag ville träffa honom där då. så jag slog mig ner, denna gången som mig själv ist för mitt alter ego Estelle. trevligt värre och nu ska vi nog ta en fika nästa vecka. JAG GILLAR DET. man måste våga lite här i livet!!!

fick även reda på en mindre lustig sak. en av mina kollegor bröt fingret idag när jag slutat. jag skickar mina tankar till honom ikväll.

nej nu blir det nog en film att somna till. ska upp och fika med Manne imorn och sen hem till Roland och barn för att vara barnvakt. det ska bli så kul. jag längtar efter dom nu för har inte träffat dom sen min födelsedag.

toodaloo mother fuckers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0