10.04.30

sitter i nya lägenheten och huttrar, den är ganska kall. det är lådor och påsar överallt, mest i min säng. har jobbat första passet på Gasten idag och är nöjd. det kommer bli en rolig sommar!

god natt på er alla och hoppas att ni vaknar lyckliga. det ska i alla fall jag göra! 21 år gammal och allt.

10.04.28

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

man kan inte göra såhär

10.04.27

jag vet, jag är typ sämst just nu på att uppdatera bloggen. jag kan inte heller skylla på att jag har så himla fullt upp hela dagarna så jag hinner inte, och skrivlusten är det inte heller något fel på. jag har tusen saker i huvudet bara och just nu känns det svårt att få ihop detta och få ner det i ord.
det är 2 nätter kvar i lägenheten, packningen går sisådär. idag måste jag få ner allt, verkligen allt. det blir till att ta på sig skygglappar efter skolan och dra hem fort som tusan. men jag borde stanna till på banken och apoteket.
bredvid min säng ligger just nu alla filmer ifrån turkiet, eller ja det ligger en videokamera och 8 st band till den som alla innehåller tiden i turkiet. nu var det ett tag sedan jag såg på alltihop och har inte riktigt kommit mig för att titta på det, mina drömmar är ganska innehållsrika som det är och vet inte om jag vill ge dom ännu mer material.

dom håller på och borrar någon stans i huset, inte världskul att vakna till men jag har ändå sovit läänge idag, som igår. börjar nämligen 11 hela denna veckan, vilket skulle kunna betyda att jag packar lite innan skolan men det har liksom inte blitt så.

oj då nu rann tiden iväg, duscha skulle jag ju göra och så ska man äta frukost och så ska maten tinas. fuck då!



härskullemankunnaskrivaenradurenlåttext men jag tror du fattar ändå

10.04.25

borta bra men hemma bäst... skönt att komma hem till min egen säng!
det har varit en väldigt bra och trevlig helg, fredag var jag hos pappa, lördag kom släkten och sen förförfest till förfest för utgång. idag har jag paddlat Tidan fram, tror jag det var. spännande måste jag ju säga.
nu är jag trött som en gnu och ska hoppa i säng.
veckan framöver består av packning, skola, flytt och födelsedag!

chipp o hej!

10.04.21

Jag hinner inte riktigt med i livet just nu känner jag. dagarna bara susar förbi mig!
har för många saker som står på: att-göra-listan, men dom skjuts liksom bara upp. att blogga en tid som denna finns det verkligen inte tid för, men i mitt huvud skriver jag inlägg hela dagarna.
om en vecka flyttar jag och i helgen åker jag upp mot mariestad!

nu står valet mellan mänskliga rättigheter och musikalredovisning!

har förövrigt väldigt trassligt hår, fullt av sprej och mjöl.


10.04.14

To do:
  • Tvätta, det börjar tryta på alla fronter nu
  • Ringa ett antal samtal, kul med rim men inte kul med alla jag måste ringa
  • Städa, dvs plocka undan kläder och dylikt
  • Skriva CV till sportlife
  • Plugga en heel del
  • Gå med mobilen till telenor
Ja det är väl bara några av de sakerna som jag behöver göra typ den kommande dagen. På det ska jag även ha seminarium, gå på 3 timmars föreläsning och träna innan jag går och lägger mig imorn.
I'm a busy women, minst sagt!!

Nu måste jag sova, men först ska jag bara lyssna på Säg Det Igen - Lisa Nilsson.

du gjorde det igen, alldeles nyss, du sa det där man aldrig får säga
du sa det till mig, det outhärdligt hänsynslöst förbjudna


ps. Ett snokoskop är en magisk uppfinning som hjälper till att identifiera svartkonster, och den beskrivs som en miniatyrsnurra av glas. Då ett snokoskop fungerar som det ska, kan det användas då man stöter på någon som man misstänker att det inte går att lita på. Glassnurran börjar då snurra.

önskelista (på begäran)

- ett nytt knä
- ett snokoskop
- en egen kock

tack på förhand

10.04.13

Kanske blir det denna månaden lite bloggande även utanför lägenheten. Jag köpte nämligen mig en ny mobil igår, eller köpte och köpte, jag förlängde mitt abonnemang och då fick jag välja en ny mobil till. Det blev en fräsig en, fin och stilren med såndär touchskärm. Är lite klumpig än så länge men det går framåt. Jo just det ja, angående bloggandet, jag fick en månads fri surf på den så därför kan jag nu blogga lite varstans. Gött!

På lördag åker han, min lilla fina katt. Vi får se till att busa och gosa ordentligt nu innan han flyttar, som jag lite fint kallar det. På kvällen efter att jag jobbat så kommer Emma hit ifrån tidaholm och hämtar honom. Det blir säkert väldigt bra för honom i det nya huset. Stort och luftigt och sen en massa kattkompisar att leka med, kan väl inte bli bättre.

På tal om jobbet ja, jag är ganska nervös inför det men det går nog hur bra som helst. Det blir en stressig dag imorn bara men det fixar jag.

På fredag kommer mamma och co ner hit men det ser inte nådigt ut här. Det ligger grejer lite överallt, inte bara kläder utan skor, påsar, sängöverkast och en massa andra saker. Det kanske man skulle få ordning på ikväll, men det kommer jag nog inte orka efter passet. Det blir afro-power-dance ikväll!! Det brukar resultera i gaanska mycket blåsor under mina ohärdade trampdynor men det är smällar man får ta, det är inte som förr när jag tog klasser regelbundet och mina sulor i alla fall klarade av ett litet danspass barfota.

Om 19 dagar fyller jag år, 21 år. Jag kan nog inte riktigt se mig som en 21-åring. Men jag ser fram emot det, jag tror det blir en bra födelsedag!
Att tänka på förra årets födelsedag gör mig lite nostalgisk, den tillbringades med fina människor och en heltokig fest som kan listas högt! Att önska sig saker kändes överflödigt men ändå fick jag väldigt fina presenter. I år känner jag inte heller något behov av att önska mig saker. Jag ska dock köpa mig ett par bra löpskor, det blir min present till mig själv.

Over and out - L

10.04.11

Kvällen igår gick i turkiets tecket, det vill säga "Rödvin, Kärlek och . . . myggmedel" Kanske inte så mycket myggmedel men desto mer av de andra delarna. Kunde jag så skulle jag lägga upp den omtalade filmen där dessa outstanding kommentarer kommer ifrån men jag vet inte hur man gör, något som vet?
Jag var alltså hemma hos Kajsa, och Tobbe, igår på lite mat och mys. Vi kollade igenom alla bilder vi hade från turkiet, skrattade och mindes. Vissa bilder var sjukt snygga, sedan fanns det dom som inte var lika snygga, Crazy-Eyes-Karin for example.

Framöver så är det fullt upp, dagarna är planerade in i minsta detajl och lämnar inte mycket utrymme för improvisation i vardagen. På onsdag börjar utbildningen för gastenjobbet, på torsdag får vi tentaresultatet plus att vi har vårt första sem för denna kursen, lördag så är det mer utbildning och så någon gång den helgen så ska Zizo tillbaka till Skaraborg. Det är nog ganska tur att det är fullt upp så hinner jag inte tänka så mycket på det.

Idag ska jag bara ta det lugnt, gå ut i solen och plugga lite kanske, eller lägga mig ner bredvid Zizo och mysa. Vi får helt enkelt se :)

10.04.09

Jag är så otroligt trött, mår lite smått illa och har lite dåligt samvete över disken som står ute i köket och att jag inte orkar leka med Zizo. Jag behöver tvätta, duscha och plugga. Jag har ingen lust till något av det! Jag vill helst krypa ner under täcket, i soffan, framför tv:n och leja någon att laga mat åt mig. Sedan kan personen få klappa lite på mitt huvud och säga: så lina, nu kan du bara somna in så fixar jag allt. Jag tycker att det låter ganska rimligt, jag kan till och med betala en tjuga fört.

Något som är skönt är i alla fall att vi är färdiga med grupparbetet tills nästa fredag, vilket innebär att jag har ganska lediga eftermiddagar nästa vecka = träna :) Ska försöka gå på pass imorn, får ta piller innan så att det inte gör ont..
Dagen spenderades med Linn, Camilla (hennes syster) plus barn. Det blev lite fönstershopping och sen sushi på det. Jag försöker fortfarande lära mig att äta det men det går ganska långtsamt. Skam den som ger sig, en dag ska jag äta mig mätt på det!! Så är det bara :)

Nej nu ska jag fixa lite här hemma för att kunna njuta av Så Ska Det Låta, som idag gästas av Petra Mede + Tommy Körberg mot Peter Magnusson + Pernilla Wahlgren. Det blir nog roligt!

Måste laga mat också men det får bli efteråt..

10.04.07

det blev lite tokigt med maten idag. är svag som tusan och bara skakar, känns inte fullt normalt. kryper mot sängen och hoppas på att vakna fullt återställd.

10.04.06

Avsaknaden på blogginlägg är på grund av mitt Uppsala besök. I torsdagsottan kravlade jag mig ur sängen för att sedan hoppa på ett tåg mot Stockholm för att där byta till ett annat mmot Uppsala. Jag sov den mesta av tiden dit, fastän jag egentligen hade bestämt mig för att plugga, men det kan inte alltid bli som man har tänkt sig. Jag bestämde mig för att släppa på alla måsten och don'ts under tiden jag var hos Karin. Bara slappa, inte tänka på något som har med träning, skola eller liknande att göra. Jag måste säga att jag lyckades ganska bra!

I stora drag har vi bara njutit av livet och varandras sällskap hela helgen. Umbala i massor, mysiga kombos, trevliga vänner och så såklart den oslagbara duon Kakan och Linan, det kunde inte varit en bättre påsk. Jag ska absolut lägga upp bilder men jag glömde sladden till kameran där uppe så Karin ska posta den.

Denna veckan bjuder på mycket skola och väldigt lite tid för annat, men det är nog bra att komma in i någon slags rutin igen, finns inte så mycket tid för träning dock men det får allt klämmas in. Kan behövas efter helgens onyttigheter...

I onsdags var jag hemma hos Roland och barnen och lekte hela kvällen. Hämtade dom ifrån dagis och fick också sedan hämta Roland, så körde bil för första gången i Göteborg. Dock bara ifrån biskopsgården till Wieselgrensplatsen men ändå. Jag var stolt!!

Förut var det en kille här och kollade på lägenheten, det verkar som det inte blir 2 dubbla hyror efter allt. Vore så skönt men börjar tveka på att nästa lägenhet blir lika bra som denna. Men men nu har jag gjort detta, då får vi se hur det går. Bobby, som han hette, verkade nöjd. Tro fan det, jag har fixat det fint som snus här. Tog till och med fram min keyboard idag. Var ett tag sedan jag spelade och sjöng. Senast någon spelade på den var det du! Vi sjöng, både vackert och jävligt fult. Du och jag, som det ska vara. Är jag jävligt naiv eller vet du precis som jag att vi hör ihop?

RSS 2.0