10.02.23

Idag har varit en väldigt bra dag, ändå tills jag kom hem och märkte att Zizo fått upp skåpsdörren till soporna och grävt fram en av de koteletterna som han igår satte tänderna i. Det var nämligen så att jag fick lite bråttom till gymet och glömde att jag lagt dom på diskbänken, i en påse på en tallrik, för tining. Tji fick jag för när jag kom hem så var påsen på golvet med den ena koteletten under sängen med en gnagandes Zizo på den. Det var bara att kasta dom i soporna där jag trodde att dom var säkra. Inte då! Mitt ibland de kläder som Zizo rivit ut ifrån min garderob ligger det en liten kisse och ett ben som en gång suttit ihop med en kotelett. Jag skiter väl i köttet men blir lite rädd för att Zizo kommer bli sjuk?????? Någon som vet om det är farligt för katter att äta rått kött?
Det är ju absolut inte någonting som han vanligtvis gör så det är därför jag blir orolig.
Troligtvis spyr han upp det så därför får han spendera natten på toan så att det inte blir mer spy i lägenheten. Som typ på mitt nya överkast som jag har fått tvätta redan, eller kanske på min fina vita matta som också ska in i maskinen.

Jag är inte helt kallblodig så just nu sitter jag tillsammans med honom på toaletten, vilken typ utgör 1/3 av lägenheten, och skriver. Jag får så dåligt samvete när det gäller honom! Inte riktigt så dåligt att jag kommer spendera hela natten här dock..

För övrigt så är det väldigt soft just nu. Det som är kvar denna veckan är väl:

  • Skola imorn 10-15, men ingen litteratur att läsa :)
  • Auditionen för Liseberg på lördag. HÅLL TUMMARNA

Det var det enda, resten av min vecka ska gå åt att fika med Bobby, träna och ta det allmänt lugnt. En av anledningarna är att vi idag lämnade in vårat grupparbete som ska vara inne senast på torsdag. Så skönt, nu är det bara redovisning kvar som sker tisdag nästa vecka. Vi lottade om vem som skulle få prata om vilken del och på min lott stod det att prata om: tillämpning av vårat sociala problem till systemteorin. Jag känner att eftersom alla har deltagit i allt arbete vi har gjort så har jag lika stor koll på allt, därför kvittad det lite vilken del som jag fick.
Efter att ha skrivit grupparbetet så kände jag också lite lättnad inför hemtentan. Nu har man ändå kommit in i tänket för hur man ska skriva, vad som är relevant och hur man letar upp den fakta man ska använda sig av. Det enda som känns lite scary är att jag vet ju hur min motivation kan pendla och när det är hemtenta har vi en vecka på oss och sen ska den vara inne. Jag ska verkligen försöka börja på en gång, inte skjuta upp det till sista kvällen!!!


En sak som jag kommit underfund med med mig själv de senaste dagarna är : träning gör mig glad, eller ja håller i alla fall borta dom jobbiga tankarna! plus att man blir fit!

Now - sleeptime


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag håller tummarna!!

2010-02-26 @ 22:13:36
URL: http://findran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0