10.01.19

Den ultimata studenten. Är det jag det? Jag hade väl någon vision om att det skulle bli jag i alla fall men då kan man ju också fråga sig: "Vad är den ultimata studenten?" Enligt vissa är det kanske den som kan kombinera alla fester med pluggandet bäst, eller den som inte festar alls utan viger sitt liv åt studierna. Jag skulle nog tro att det finns lika många varianter på den "ultimata studenten" som det finns studenter.
Nu sitter jag i alla fall här med glasögonen på, böckerna uppradade framför mig, överstrykningspennorna som har fått jobba för fullt med att markera mina tider i schemat. Och vilket schema sen, det är ju inte ett A4 som man brukar få utan mer ett kompendium i Niklas Fast-anda på 13 sidor. Phu säger jag bara!!
Inte för att det är något fel på tiderna, ganska korta dagar och vissa dagar går vi inte alls. Kanske för att det är en hel del litteratur att läsa!

Idag hade vi våran första riktiga dag då vi blev indelade i klasser och fick massa information. Jag hamnade i Klass A, första gången som en A:are, har bara varit C- och B:are innan. Spännande ;) Vi slutade vid 12 så efter att jag ätit lunch med några ifrån klassen så blev det till att fixa bibliotekskort och lite annat smått och gott.

Jag får ju inte glömma och berätta om våran allra första inspark som ägde rum igår kväll. Det var en ganska torr kväll med tanke på att vi började 8 idag, och det innebär att jag får pallra mig upp klockan 6. Något som jag inte gjort på över ett år måste jag ju erkänna..
Vi började i alla fall kvällen på Kings Head med afterwork och allmän socialisering. Ganska snabbt drog vi lite längre bort på gatan till Kelly's, jag tror det stavas så, där det vankades karaoke och ännu mer umgänge. En riktigt trevlig kväll måste jag ju säga. Så nu ser vi fram emot resterande upptåg, nästa stopp är Vasaloppet (barrunda längs vasagatan, fiffigt va?) redan nu på torsdag.

Jag ska nog redan ikväll försöka läsa något av alla de kapitell som vi ska ha läst till på torsdag, jag vet att man inte behöver göra det men det känns lite bättre att vara lite insatt i vad föreläsaren pratar om. Man kan ju försöka vara ambitiös i början i alla fall :P
Annars blir det handboll för hela slanten, på tv:n då självklart! Det är typ den enda sporten jag gillar att titta på på tv:n, på grund av att det är den enda sporten där man kan hänga med. Ja fotboll går väl an också men absolut inte hockey eller innebandy för där ser man inte vem eller vad som har pucken/bollen.

Angående lägenheten ute i Bergsjön så bestämde jag mig för att inte ens kolla på den. Jag kände att jag får komma i ordning först innan jag börjar härja med flytt och liknande..


Kommentarer
Postat av: Kristiiiiiin

Puss & Kram, ses i helgen!

2010-01-20 @ 18:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0